Support

Support på minuttet

Som kunde ved HeltSimpelt.dk er det vigtigt, at du har en enkel adgang til support og føler tryghed i samarbejdet med os. Derfor har vi udviklet konceptet “support på minuttet”. Hos os behøver du ikke en serviceaftale, for at kunne få hurtig hjælp. Og du betaler heller ikke startgebyrer eller pr. påbegyndte kvarter eller halve og hele timer.

For at få support på minuttet, køber du et klippekort på én time. Herefter fratrækker vi automistisk den tid det tager, for at sikre dig den bedste oplevelse online. Så tager det fem minutter at opdatere et modul eller opsætte en mail til din nye medarbejder, så er det alene det du betaler for.

Med support på minuttet, kan du eksempelvis få hjælp til din hjemmeside eller webshop med rettelser, sletning, upload af færdigt indhold, opdatering af menu, opdatering af plug-ins og moduler, opdatering af WordPress, redigering af indhold efter dine specifikationer, fjernsupport og undervisning.


Serviceaftale på minuttet

Vil du sikres mod dyre overraskelser, tilbyder vi en serviceaftale baseret på samme system som support på minuttet. Forskellen er blot, at du løbende indbetaler et aftalt beløb, svarende til det behov som du måtte have. Så hvis du eksempelvis har behov for store tilretninger i forbindelse med udvikling, sæsonskift eller kampagner er en serviceaftale oplagt.

Serviceaftalen kan især være en fordel, hvis vi står for det løbende vedligehold af din hjemmeside eller webshop.

Support åbningstider og pris

Mandag-Fredag kl. 8:00 til 17:00
E-mail: support@heltsimpelt.dk
Telefon: 2361 7464

Support på minuttet klippekort DKK 695,- pr. time.
Efter kl. 17:00 og i weekender er det tredobbelt takst.