Tryk

Tryk

Har du brug for tryk eller print i større eller mindre oplag, så kan vi levere kvalitetsprodukter til super lave priser. Vi er leveringsdygtige inden for alt. Og kan vi ikke selv producere et specifikt produkt, så sender vi
dig hellere end gerne over til dem der kan.

Offset

Skal du have produceret visitkort, brochurer, hæfter, bøger, plakater eller lignende, så er offset løsningen. Offset er en moderne udgave af Gutenbergs trykpresse. Motivet står helt skarpt og produktionen er billig ved de store oplag. Leveringstiden varierer mellem 3 og 14 hverdage.

Digitaltryk

Skal du have produceret eksempelvis flyers, plakater eller brochurer hurtigt og i et mindre oplag, så er digitaltryk løsningen. Digitaltryk er i princippet en industriudgave af en farvelaserprinter. Den koster bare 900.000 DKK og kan lave print i op til størrelsen B2. Leveringstiden kan være fra ekspres med levering samme dag og op til 5 hverdage. Produktionen er væsentlig dyrere end offset og anbefales derfor kun til mindre oplag eller hasteleveringer.

Storformat

Bannere, beachflag, roll-ups, plakater, autoreklamer og vinduesfolie kommer ud af storformatprinteren. Printeren kan køre en lang række medier, lige fra selvklæbende folie til bomuldslærred. Leveringstiden kan være fra ekspres med levering samme dag og op til 5 hverdage.

Flatbedprinter

Skal du have et print på siden af et traktordæk, bordskånere eller et andet medie, der ikke lige kan stoppes i en almindelig printer, så er det flatbedprinteren som skal i sving. Printeren fungerer på næsten samme måde som en storformatprinter, men bevæger sig hen over emnet og påfører motivet som et UV-print. Leveringstiden kan være fra ekspres med levering samme dag og op til 14 hverdage.

Messestande

Fra hele stande til roll-ups og pop-up vægge. Kun din fantasi sætter grænserne. Sammen med vores samarbejdspartnere, kan vi bygge messestande fra de almindelige med åbne sider, bannere og borde over til stande i flere etagers højde, med indlagt lys og vand.

Alt det andet

Mangler du laserskæring, CNC fræsning eller produktion i Asien og Østeuropa, så hjælper vi dig gerne med kontakterne. Vi har et anseeligt netværk og er ikke bange for at dele det, med seriøse kunder. Så spørg hvis du har et specielt problem – vi hjælper dig gerne videre!

Jeg er interesseret i
En hjemmesideEn webshop